iconen-03

Beau Beau werkt zó:

Weer of geen weer: wij wandelen elke dag. In regen, storm, hitte of kou, we maken van elke wandeling een feest. De honden kunnen, als ze willen, zwemmen in natuurwater en rennen in het vrije veld.

We stimuleren ze met het uitzetten van sporen (van koekjes) om hun reuk te oefenen, we doen spelletjes met ballen en stokken… want elke hond heeft andere behoeften en voorkeuren. Wij ontdekken welke dat zijn en zorgen dat iedere hond zich kan uitleven.
iconen-02

Uurtje wandelen?

Bij ons is het altijd een vol uur of meer. We doen dat tussen 10 en 15 uur. De tijd van uw hond hangt af van de groep waarin die het beste past. We gaan naar een prachtig park met veel groen,

leuke hindernissen en natuurlijk water. Dat maakt het mogelijk om ze zonder lijn te laten rennen en rollebollen. Ze bepalen zelf wat ze doen: snuffelen en verkennen, achter een bal aan rennen of lekker spelen met een vriendje of met de hele groep – alles in hun eigen tempo. De saamhorigheid van zo’n groep is een onbeschrijfelijk mooie ervaring. Het blijft je verrassen hoe een groep zich ontwikkelt en hoe de honden van en met elkaar leren. Er ontstaan hechte vriendschappen van honden die als maatjes genieten van het verblijf in de groep. En daar genieten wij genieten natuurlijk ook volop van!
Vriendengroepjes
Als uw hond de eerste keer met ons uitgaat, wandelen wij naar een omheinde hondenspeelweide of met de `lange lijn` zodat wij het gedrag van uw hond kunnen observeren en uw hond vertrouwen in ons krijgt. We gaan op pad met 5 à 6 honden; groepen die we vanuit de praktijk selecteren zodat ze een leuke groep vormen en zelfs echte vriendschappen kunnen sluiten.
Na de wandeling brengen wij uw hond, moe maar zeker vrolijk en voldaan thuis. Wij voorzien de hond van vers drinkwater en eventueel eten – met name bij de pups. Daarover maken wij uiteraard eerst een afspraak.
Tot slot schrijven we altijd even in het hondendagboek hoe de wandeling verliep en of er bijzonderheden zijn.
iconen-02

Wie is Beau Beau

De liefste vriendin van de eigenaar/oprichter van Beau Beau hondenuitlaatservice, Kim van Doornik, heette Beau. Een heel mooi, klein zwart hondje dat zij als kind van haar ouders kreeg.

Beau is nu een dierbare herinnering, maar gaf haar jarenlang veel liefde, vreugde en troost. En is de inspiratiebron en de naam van haar grootste hobby: haar werk als hondenvriend, -coach en -genieter.

Kim van DoornikKim van Doornik gooide, na een administratieve loopbaan, in 2007 het roer om. Zij begon haar eigen uitlaatservice, volgens het concept van de idealiste die ze nu eenmaal is. Haar hobby trok haar naar het buiten-leven, ook omdat veel te veel van die prachtige sociale dieren in haar ogen vaak zoveel tekort komen*.
Zij geeft de honden haar vertrouwen – en krijgt dat, volledig, van ze terug.
Zij geeft ze dan ook het volle pond: wandelen, rennen en spelen met bevriende honden tot ze moe maar voldaan weer thuis worden gebracht.
Zij geeft hun baasjes haar vertrouwen – en krijgt dat terug omdat ze het verdient. Omdat zij doet wat ze zegt en omdat ze laat weten wat ze (met de honden) doet. Bijna dagelijks via Facebook en Twitter. En na elke wandeling in het persoonlijke hondendagboek.
*Tekort komen?
Honden zijn sociale schepsels die het leven in een roedel in hun genen hebben. Ook al zijn ze gedomesticeerd, het buitenleven zit in hun bloed evenals bewegen, jagen, rennen en spelen. Te veel honden komen speel-, leef- en bewegingsruimte tekort. Ze komen niet verder dan een aangelijnd blokje om – om hun behoefte te kunnen doen. Hun roedel bestaat uit hun baasje(s) en als ze geluk hebben een paar kinderen. Maar met andere honden hebben ze nauwelijks contact; ze leren niet eens hoe daarmee om te gaan. De meeste hondenbezitters weten dat allemaal wel, maar komen door omstandigheden niet veel verder dan een flinke wandeling in het weekend. Dat is wat weinig. De baasjes van de honden die Kim uitlaat hebben daar wat op gevonden: Kim dus!

What Else? Over 21,000 Users Choose Avada!

Avada 3.0 has over 100 new features! New layouts, short codes, theme options and more, along with a hefty sprinkle of pixie dust! We’ve put lots of love into this update and have included something for everyone!
  • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
  • Awesome sliders give you the opportunity to showcase your content
  • Advanced theme options panel to easily customize your website
  • Watersport

Nieuws

augustus 11th, 2013|0 Comments

Vanaf september breiden we onze dienstverlening uit.